Cautare

2027 de rezultate pentru "romtelecom dolce mangalia telefon" (3.88 secunde)
In urma cu doua zile, pe adresa redactiei noastre a sosi o scrisoare din partea unei pensionare din Mangalia care a ajuns in pragul disperarii din cauza procedurii de recalculatie a pensiei lunare ce se efectueaza la schimbarea domiciliului dintr-un judet intr-altul. ... din Timisoara la Mangalia.
Probabil una dintre cele mai "bogate" in diversitatea semnaturilor VIP-urilor autohtone, dar si straine este, in prezent, in tara, Cartea de Onoare a Primariei Mangalia.
Alaturi de initiativa legislativa privind transferarea a 25% din actiunile Aeroportului Mihail Kogalniceanu catre Consiliul Judetean Constanta, deputatii PSD de Constanta, Corneliu Dida, Alexandru Mazare si Eduard Martin, au plusat, luand in vizor si porturile Constanta, Mangalia si Navodari.
Uniunea Populara Social Crestina si-a infiintat, la Mangalia, filiala locala.
Presedintele PD Mangalia, Ioan Negrea, ne-a declarat ca fundatia ofera aceste ajutoare, constand in alimente de baza - ulei, zahar, faina - cu ocazia Sfintei Maria. Catre dupa amiaza sediul PD Mangalia a fost asediat de pensionari si mangalioti saraci.
Lucrurile incep sa se limpezeasca si in municipiul Mangalia in ceea ce priveste candidatul PD pentru primarie. ... Declaratia a venit dupa o intalnire la Mangalia atat cu Iorgus, dar si cu alti membri ai organizatiei locale.
Potentialul viitor candidat al Partidului Democrat Mangalia la functia de primar al municipiului, Paul Foleanu, doreste ca, in cel mult jumatate de an, sa reuseasca sa aduca in localitate reteaua de gaze naturale.
Eurocandidatul liberal pentru Parlamentul European Marius Enescu a tinut sa se abata ieri de la traseul caravanei sale electorale pentru a sta circa o ora printre doctorii si pacientii Sanatoriului Balnear din Mangalia.
Daca in privinta PD-ului surpriza nu a fost extraordinar de mare, cunoscut fiind ca Mangalia este o localitate "portocalie" inca din timpul alegerilor generale de acum trei ani, nu acelasi lucru se poate spune despre doua formatiuni care au obtinut rezultate neasteptat de bune.
Clubul a fost inaugurat ieri, la ora 11.00, la initiativa presedintelui Organizatiei Municipale a PSD Mangalia, Claudiu Tusac.
Mutare surprinzatoare la Mangalia, acolo unde ex- conservatorul, ex-liberalul Eugen Pricopie, fost, printre altele, si vicepresedinte al DMHI Mangalia, s-a inscris in Partidul Romania Mare si va candida la Primarie.
In timp ce alte partide se agita sa-si faca ordine in curtile proprii, PDL Mangalia, o organizatie acum cativa ani extrem de tensionata, pare sa-si fi gasit linistea.
Presedintele PSD Mangalia, Claudiu Tusac, considera ca ultima iesire in presa a actualei administratii locale, referitoare la "Proiectul pentru tinerii din Mangalia", este scandaloasa.
Declaratia primarului Mangaliei, Zanfir Iorgus, la adresa presedintelui PSD Mangalia, Claudiu Tusac, nu a ramas fara raspuns.
PDL Mangalia a organizat o masa de Florii pentru persoanele in varsta sau cele cu posibilitati materiale reduse din localitate.
Mangalia s-a umplut de afise si pliante, prin care fiecare candidat isi prezinta echipa, indemnul la vot sau programul.
Sfarsitul de saptamana a scos pe strazile Mangaliei contracandidatii la Primaria Mangalia si sustinatorii acestora.
Politistii din Mangalia nu vor putea rezolva decat dupa alegeri plangerea penala care a fost depusa in urma incidentului cu buletinele de vot despre care reprezentantii mai multor partide politice sustin ca ar fi reprezentat o tentativa de fraudare a alegerilor.
Ieri seara, Biroul Permanent Local al PD-L Mangalia a fost informat oficial cu privire la numirea unui nou presedinte interimar al organizatiei - fostul primar Zanfir Iorgus, care il inlocuieste pe Nae Negrea, prin dispozitia BPJ Constanta, condus interimar de Ion Popescu.
Liderul PNDC Mangalia, Florin Maftei, sustine, in continuare, necesitatea dizolvarii Consiliului Local Mangalia si organizarea de alegeri. ... Potrivit acestuia, sedinta de Consiliu Local Mangalia organizata de 10 consilieri in data de 31 ianuarie a.
google-analytics.com